groep 0 Peuterschool Charlois

Onze vier groepen 0 (A, B, C, D) zijn gehuisvest in het wijkgebouw naast de school aan de Clemensstraat 111 (1e etage). Groep 0 is voor kinderen vanaf 2 jaar.

De doelstelling van groep 0 is om kinderen al in een zo vroeg mogelijk stadium optimale kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen. Spelenderwijs is er veel aandacht voor de taal-denkontwikkeling van de peuter. Er is een goede doorlopende leerlijn naar groep 1 van de basisschool, zodat de overgang van het kind naar onze school soepel verloopt wat een positief effect heeft op de onderwijsresultaten.

Groep 0 wordt geleid door een HBO-leidster van Peuter & Co of een leerkracht van obs Charlois met daarnaast een MBO-leidster van Peuter & Co.

Alle kinderen vanaf 2 jaar komen in aanmerking voor twee of meerdere dagdelen onderwijs per week.

De begeleiders van de groepen zijn:

groep A en B: juf Marleen Schmidt, juf Trudy Geluk en juf Ginger

groep C en D: juf Homa Nemate, juf Jolanda Bravenboer en juf Jennylee