BSO Het Speelhuis

BSO Het Speelhuis

Op maandag 2 september 2019 is onze buitenschoolse opvang Het Speelhuis van start gegaan!

Op dit moment bieden we in de school Voorschoolse Opvang aan op alle schooldagen vanaf 7.00 uur.  Ook na schooltijd kan uw kind in onze school worden opgevangen op de maandag, dinsdag en donderdag. Op de woensdag en de vrijdag kan dat helaas nog niet in de school. Op deze dagen worden de kinderen opgehaald met een busje en gebracht naar de locatie aan de Schulpweg, om daar ook door de ouders te worden opgehaald. Indien we voldoende aanmeldingen krijgen voor deze dagen, gaan we ook dit in ons schoolgebouw realiseren. Naschoolse Opvang is er van 15.00 tot 18.30 uur.

Dus bent u vanwege studie of werk niet in de gelegenheid om uw kind na schooltijd zelf op te vangen, dan bieden wij op school een plek waar uw kind veilig kan spelen, plezier heeft en gestimuleerd wordt in zijn of haar ontwikkeling. Een enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerker van Prokino zal dan in de school aanwezig zijn om deze taak van u over te nemen.   

Hieraan zijn wel kosten verbonden, maar hiervoor kunt u een tegemoetkoming krijgen (afhankelijk van uw inkomen), door een aanvraag voor kinderopvangtoeslag in te dienen. Ook hierbij helpt een medewerker van Prokino u graag.  

Wilt u meer weten?

Kijk dan eens op de website https://www.prokino.nl/nl/web/rotterdam/prokino-het-speelhuis/home 

Of wilt u een persoonlijk gesprek of uw kind inschrijven?

Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Prokino door een email te sturen naar  Leontine Nuijten l.nuijten@prokino.nl   

Terug

Clemensstraat 117

3082 CE Rotterdam

(010) 429 73 20

directie@nullobscharlois.nl