Bijna weer naar school!

Vrijdag 8 mei 2020

Beste ouders en leerlingen,

Vanaf dinsdag 12 mei gaan de schooldeuren weer open!

Wat hebben we de leerlingen gemist! En zij ons ook?

Maar niet iedere groep wordt gelijk dinsdag al verwacht. Zie hiervoor het rooster in een eerder bericht.

Maandag 11 mei zijn de leerkrachten op school om alle voorbereidingen te treffen en in de loop van deze maandag zal er in deze app een nieuw bericht verschijnen met alle afspraken om het naar school gaan zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden.

Heeft u daarna nog algemene vragen, dan kunt u mailen naar directie@obscharlois.nl

Heeft u daarna nog specifieke vragen voor de leerkracht van uw kind dan kunt u de eigen leerkracht hiervoor benaderen via email of via whatsapp.

Nu nog even genieten van de laatste vrije dagenen dan zien we de leerlingen volgende week weer op school. We kijken naar ze uit!