Contact met de leerkracht!

Contact met de leerkracht!

Vrijdag 11 september 2020

Beste ouders,

Helaas is het vanwege de Corona-maatregelen voor ouders niet toegestaan om de school binnen te komen (behalve als u daarvoor bent uitgenodigd bijvoorbeeld vanwege een belangrijk gesprek).

Dat maakt het wel lastig als u de leerkracht even iets wilt vertellen of iets wilt vragen.

Voor de zomervakantie waren alle leerkrachten daarom sinds het afstandsonderwijs telefonisch bereikbaar. Zij hadden daarvoor een aparte telefoon, zodat ze niet hun prive-telefoon daarvoor hoefden te gebruiken. Na de zomervakantie hebben we dat echter niet meer voortgezet, omdat we een ander abonnement hadden afgesloten voor onze schoolpraatapp. Daardoor is het mogelijk om via de schoolpraatapp te chatten met de leerkracht. Helaas werkte dit de afgelopen weken niet zoals het zou moeten. Maar alle problemen lijken nu te zijn opgelost, dus vanaf nu zou dat wel moeten lukken.

Daarvoor moet u als ouder (of leerling) echter wel eerst een account aanmaken. Als u een android-telefoon heeft, ziet u dat vanzelf indien u de app opent. Heeft u echter een iPhone dat moet u opnieuw de app downloaden (in de app-store zoeken naar Schoolpraat, deze downloaden en dan obs Charlois opzoeken). Een uitgebreide handleiding volgt zo spoedig mogelijk.

Volgende week vrijdag van 14-15 uur houden we een hulp-uurtje op het schoolplein voor als het u ondanks die handleiding niet lukt!. 

Maar wellicht heeft u geen hulp nodig en komt u er zelf al uit. Dan kunt u vanaf nu al een chat starten met de leerkracht.

Veel succes!

 


Terug