Geen laptop of computer thuis?

Maandag 12 oktober 2020

Heeft u thuis onvoldoende digitale middelen (computer of laptop) om uw kind onderwijs op afstand te laten volgen als dat in de komende maanden misschien weer nodig is?

Via Stichting Meedoen kan voor kinderen vanaf groep 5 één Chromebook per gezin worden aangevraagd, voor kinderen op het voortgezet onderwijs is dat één per kind.

Deze aanvraag verloopt via één van de spreekuren die gehouden worden in Rotterdam.

Er geldt een inkomensgrens van maximaal € 1.600 netto voor alleenstaande ouders en € 1.800 voor twee-ouder gezinnen.

Ook huishoudens met een hoger inkomen die zijn toegelaten tot een schuldsaneringstraject van de Kredietbank kunnen een aanvraag indienen.

Dit alles is na te lezen op de volgende website: www.meedoeninrotterdam.nl/ouders/algemene-informatie.