Buitenschoolse opvang (BSO)

Vrijdag 15 januari 2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals u weet is OBS Charlois momenteel gesloten, net als onze buitenschoolse opvang. Wij zijn op dit moment alleen geopend om noodopvang te bieden aan ouders/verzorgers die werkzaam zijn in vitale beroepen en aan kinderen uit kwetsbare gezinnen.

Deze noodopvang vindt plaats op onze locatie Prokino Charlois, gevestigd aan de Schulpweg 37. Hier bieden wij zowel voor- als naschoolse noodopvang aan.

Vanwege de lockdown is onze buitenschoolse opvang in ieder geval tot 24 januari gesloten en kunnen wij alleen noodopvang aanbieden. We hopen natuurlijk dat we onze ouders/verzorgers en kinderen snel weer op onze locatie mogen verwelkomen.

Namens ons team wensen we iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze lastige periode.

Een lieve groet,

Team BSO Prokino Het Speelhuis.