Mogelijke besmettingen op school groep 7

Mogelijke besmettingen op school groep 7

Woensdag 21 april 2021

Beste ouders,

Helaas ontvingen we gisteren meerdere berichten, dat een aantal leerlingen uit groep 7 dusdanige klachten heeft, waarvan Corona hoogstwaarschijnlijk de oorzaak is. Vervelend, in de eerste plaats natuurlijk voor de leerlingen zelf en het gezin. Maar ook voor de rest van de groep 7 heeft het gevolgen. De afspraak is namelijk, dat alle leerlingen en de leerkracht uit de deze groep in quarantaine moeten gaan. 

Groep 7 hebben we gisteren dus naar huis gestuurd en deze leerlingen zitten sindsdien in quarantaine en krijgen afstandsonderwijs. De quarantaine duurt 10 dagen vanaf het laatste contact, dat is in dit geval t/m donderdag 29 april. Indien een leerling van groep 7 zich laat testen (dat is niet verplicht) en de uitslag is negatief, dan mogen deze leerlingen vanaf woensdag 28 april weer naar school komen. 

Alle broertjes en zusjes van de leerlingen uit groep 7 mogen WEL naar school. 

Wij zijn niet de enige school waar dit gebeurt, maar snappen heel goed dat het best schrikken is, als je hoort dat er besmettingen op onze school zijn.

Helaas is het virus er nog steeds en door ons goed aan alle voorzorgsmaatregelen en richtlijnen te houden, hopen we verdere besmettingen te voorkomen.

Lydia van den Hoonaard

 


Terug