Vakantie voorbij, weer naar school!

Zondag 16 mei 2021

Beste ouders/verzorgers en leerlingen

Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad ondanks het minder mooie weer.

En hopelijk is iedereen gezond gebleven.

Morgen is de vakantie voorbij en mogen we weer naar school. Een aantal Corona-maatregelen blijft nog altijd van toepassing, maar gelukkig kunnen we ook een aantal maatregelen versoepelen.

Lestijden – eindtijd wordt weer 15.00 uur!

De vakkrachten mogen de school weer bezoeken, dus de lessen techniek, muziek en alle gymnastieklessen gaan weer door (de kleuters krijgen voortaan alleen op donderdag gymles van meester Patrick Huizer, de andere dagen van hun eigen juf).

Dat betekent dat de eindtijd van de lessen weer terug kan naar 15.00 uur. Woensdag blijft de eindtijd 13.00 uur (groepen 1,2 tot 12.00 uur). De leerlingen hebben nog steeds 2x op een dag pauze (woensdag 1x) en nemen daarvoor ook 2x eten en drinken mee. De naschoolse lessen (van 15.00-16.00) gaan helaas voorlopig nog NIET van start.

BSO – is kortgeleden aangepast

De Buitenschoolse Opvang is gelukkig weer volledig open op onze school.

Heeft u vragen hierover of wilt u uw kind hiervoor aanmelden, dan kunt u contact opnemen met l.nuijten@prokino.nl of bellen of appen naar 06-33330433

Andere activiteiten

Helaas is er op dit moment nog geen duidelijkheid over het wel of niet doorgaan van de schoolreisjes. Zodra wij daar meer over weten wordt u daarover geïnformeerd.

En met de schoolfotograaf zijn we in overleg om te kijken wat er dit schooljaar nog mogelijk is.

Verder blijven alle eerder genomen maatregelen zoals die voor de meivakantie van toepassing waren, nog van kracht.

We kijken er naar uit om alle leerlingen morgen weer op school te zien. Maar heeft uw kind verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, keelpijn, koorts, loopneus), dan mag uw kind niet naar school en moet hij/zij thuisblijven. U kunt uw kind in dat geval voor de zekerheid natuurlijk ook altijd gratis laten testen bij de GGD of een zelftest afnemen.  Na 24 uur klachtenvrij, is uw kind weer welkom.

Tot morgen!

Lydia van den Hoonaard, directeur obs Charlois