Dinsdag 19 juni 2018

Leerkrachten Obs Charlois rennen voor KIKA

Op zondag 24 juni wordt de Run for Kika georganiseerd in het Zuiderpark. Ook dit jaar zal er een team van onze school meelopen in deze run. Juf Ariane,  juf Marcella, juf Maria, juf Jacqueline, juf Sanne, juf Monique Colijn, juf Joy en meester Patrick zullen aan de start van de 5 km verschijnen.

Doel van deze run is zoveel mogelijk geld ophalen voor Kika. Zoals u waarschijnlijk weet financiert Kika (stichting Kinderen Kankervrij) medisch onderzoek naar kinderkanker. Nu geneest ongeveer 75% van alle kinderen met kanker. Doel van Kika is een genezingskans van 95%!

U kunt helpen door ons te sponsoren! Via deze link komt u op onze pagina https://www.runforkika.nl/obs-charlois. Het hoeft geen groot bedrag te zijn, iedere cent telt in de strijd tegen kinderkanker.

Vertrekkende collega’s

Aan het einde van dit schooljaar gaan wij afscheid nemen van een aantal collega’s. Juf Riet gaat van haar welverdiende pensioen genieten en juf Irma en juf Lonneke gaan hun carrière op een andere school voortzetten. Wij zullen ze missen!

Op dit moment zijn wij druk bezig om de lege plekken die zij achterlaten, op te vullen. In de volgende Nieuwsbrief hopen wij de nieuwe collega’s aan u voor te stellen en de groepsindeling bekend te maken.

Musical groep 8

Er is een wijziging in de kalender. De afscheidsavond van groep 8 is verzet van dinsdag 10 juli naar maandag 9 juli. Op dinsdag 10 juli om 15.00 uur start voor groep 8 de zomervakantie.

Cursus Nederlandse taal voor ouders

Ook volgend schooljaar organiseren wij weer een Nederlandse taalcursus voor alle ouders van groep 0 tot en met groep 8. Voor informatie of aanmelden kunt u bij Rienja in de Ouderkamer terecht.

Belangrijke data

Maandag 25 juni     studiedag: groepen 1 tot en met 8 vrij

Vrijdag 29 juni       schoolreisje groepen 3 tot en met 7

Maandag 9 juli        afscheidsavond groep 8

Maandag 9 juli        3e rapport ophalen tussen 15.15 en 16.15 uur

Dinsdag 10 juli        laatste schooldag groep 8

Vrijdag 13 juli         om 12 uur start zomervakantie voor de groepen 1 t?m 7

Maandag 27 augustus om 8.15 uur verwachten wij alle kinderen weer uitgerust op school.