Dinsdag 17 juli 2018

Informatie nieuwe schooljaar

Iedereen heeft inmiddels de informatiekaart voor het nieuwe schooljaar ontvangen met daarin de schooltijden, de dagen van de vakkrachten (gymnastiek, zwemmen,  muziek en techniek) en de vakanties en vrije dagen.

De vrije dagen en vakanties staan ook vermeld in de kalender van de Schoolpraat-app.

Schooltijden

De eerste bel gaat in de ochtend om 8.15 uur. De deuren van de school gaan dan open. De tweede bel gaat om 8.25 uur, alle kinderen die voor de tweede bel in de klas komen, zijn mooi op tijd.

Voor de groepen 1/2 gaat in de middag de eerste bel om 12.55 uur en de tweede bel om 13.00 uur. Ook hier geldt dat kinderen die voor de tweede bel in de klas komen, op tijd zijn.

Schoolpraat

Zoals u weet hebben wij een eigen app, Schoolpraat Charlois. Deze app is gratis te downloaden in de App Store en Google’s Playstore. U kunt hem vinden door naar Schoolpraat Charlois te zoeken.

In de app kunt u aangeven voor welke groepen u berichten wilt ontvangen. Als u de app dit schooljaar al had, dan kunt u via het tandwieltje (instellingen) de groep van uw kind wijzigen. Vergeet dit niet te doen, zodat u de goede berichten ontvangt.

Als u kiest voor een groep, wordt er gevraagd om een wachtwoord.

Met ingang van 21 augustus 2018 wordt het wachtwoord veranderd.

Het wachtwoord voor het schooljaar 2018-2019 is : 117appCharlois.

Zomervakantie

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en tot ziens op maandag 27 augustus!