Woensdag 27 maart 2019

Schoolfoto-verkoop

De schoolfoto’s zijn binnen. En wat zijn ze leuk geworden!

Bent u ook zo benieuwd? Dan kunt u ze bekijken tijdens de foto-verkoop op de volgende data en tijden:

Woensdag 3 april van 8.30 tot 9.30 uur

Donderdag 4 april van 8.30 tot 9.30 uur

Vrijdag 5 april van 14.30 tot 15.00 uur

Maandag 8 april van 14.30 tot 15.00 uur

Dinsdag 9 april  van 14.30 tot 15.00 uur

Vrijdag 12 april van 8.30 tot 9.30 uur en van 14.30 tot 15.00 uur

Het is alleen mogelijk om een totaal pakket te kopen voor €10,- , dus geen losse foto’s!

In het totaal-pakket zit: 1 foto waar uw kind in zijn geheel op staat, 1 portretfoto,

1 vel met kleinere afdrukken van beide foto’s en 1 groepsfoto.

Graag gepast contant betalen!

Heeft u meerdere kinderen op school en zijn deze ook samen op de foto gegaan?

Als u de totaal-pakketten van uw beide (of meerdere) kinderen koopt, dan is deze broer(s)-zus(sen) foto GRATIS! Wilt u alleen de foto waar uw beide (of meerdere) kinderen op staan en niet de totaal-pakket foto van ieder apart? Dan kost deze      € 4,50

Schoolmaatschappelijk werk

Sinds kort heeft de school (ook voor groep 0) een nieuwe schoolmaatschappelijk werkster (SMW) Haar naam is Ayse Kolay. In de vorige nieuwsbrief heeft zij zich al aan u voorgesteld.

Op vrijdag 5 april is zij om 8.30 uur aanwezig in de ouderkamer om persoonlijk met de ouders kennis te maken. Alle ouders zijn van harte welkom!

Naschoolse Opvang

Steeds meer ouders werken of volgen een opleiding, waardoor zij niet altijd in staat zijn om na schooltijd zelf hun kind(eren) thuis op te vangen. Buitenschoolse opvang is er wel in de wijk, maar niet dichtbij de school. Obs Charlois wil daarom onderzoeken of er genoeg ouders zijn die (tegen betaling) interesse hebben in naschoolse opvang als dat in de school plaats vindt.

De leerlingen van de groepen 1 t/m 7 ontvangen daarom bij deze nieuwsbrief dan ook een brief met nadere informatie.

Daarin kunt u ook lezen op welke manier u aan de school kunt laten weten of u eventueel interesse heeft.

Let op: dit betekent nog niet dat u uw kind dan al ingeschreven heeft of dat u ergens aan vast zit.

Bij voldoende interesse gaat de school dit plan verder uitwerken.

Reageren kan door het strookje onderaan de bijgevoegde brief in te vullen en in te leveren op school of door een mail te sturen aan: directie@obscharlois.nl Ook voor vragen kunt u hier terecht.

Schoolfonds

De meeste ouders hebben het schoolfonds al betaald. Heeft u dit nog niet gedaan? Wilt u dit dan op korte termijn doen, zodat wij de bussen en de entree voor de schoolreis kunnen gaan regelen.

U kunt € 45,- contant betalen bij de directie of het geld overmaken op NL61 RABO 0118 9382 23 t.n.v. Stichting BOOR MR onder vermelding van de naam en groep van uw kind.