Sportdag informatie

Dinsdag 9 april 2019

Beste ouders en kinderen,

Op woensdag 10 april’19 houden wij op school onze jaarlijkse sportdag voor alle groepen. Alle kinderen en begeleiders moeten die dag in ORANJE SPORTKLEDING naar school komen. (oranje sportkleding is niet verplicht maar wel leuk ivm de koningsspelen)

Alle kinderen kunnen gewoon volgens normale tijd naar school komen.

De kleuters en de groepen 3 sporten op de speelplaats en in de speelzaal van de school.  De kinderen uit de groepen 4 t/m 8 sporten op de grasvelden bij Charloisse Hoofd.

De sportdag voor de kleuters en de groepen 3 begint om 10 uur en  duurt tot 11.30 uur.  De kinderen gaan daarna terug naar de klassen. Om 12:00 uur zijn de kleuters uit en de groepen 3 zijn om 13:00 uur uit.  Voor de kleuters zal er om 09.30 uur een uitreiking zijn van een mooi kleutercertificaat die we als school verdient hebben.

De sportdag voor de groepen 4 t/m 8 begint om 10 uur en duurt  tot 12.30 uur. De kinderen gaan daarna terug naar de klassen en om 13:00 uur zijn de kinderen uit.

Wij vragen alle ouders om hun kinderen iig wat fruit, een lunchpakket en een flesje water mee te geven. (niet verplicht, wel gewenst)

Let op: Bij slecht weer gaat de sportdag niet door en moeten de kinderen wel gewoon naar school.

Wilt u graag helpen op de sportdag? Dan kunt zich aanmelden bij de groepsleerkracht of een email sturen naar meester Patrick. pspa@obscharlois.nl

BEGELEIDERS:

Alle begeleiders moeten om 08:30 uur aanwezig zijn op school. Daar gaan we eerst alle spellen klaarzetten en krijgt u een boekje met alle uitleg v/d spellen en welk groepje u kunt begeleiden.

Met vriendelijke groeten,

Werkgroep Sportdag