Jeugd Vakantie paspoort

Maandag 15 juli 2019

Jeugd Vakantiepaspoort 2019 uitgedeeld

Vandaag hebben alle leerlingen op school het nieuwe Jeugd Vakantiepaspoort gekregen. Hiermee kunnen ze deze zomervakantie op reis in Rotterdam en regio. Met het paspoort krijgen kinderen gratis entree of korting bij maar liefst 158 bestemmingen, van speeltuinen en zwembaden tot kinderboerderijen en musea. Als je als begeleider een Rotterdampas hebt, krijg je zelf bovendien ook vaak hoge korting.

Dit jaar is er weer een geweldige prijs te winnen met het paspoort: een weekend Efteling voor zes personen! Kijk op jeugdvakantiepaspoort.nl hoe kinderen kans maken op deze prijs. Hier vind je ook alle info over het paspoort zelf en de bestemmingen.

Het Jeugd Vakantiepaspoort is geldig van 20 juli t/m 1 september 2019. Heeft jouw kind het al mee naar huis genomen? Blader het paspoort alvast samen door en kijk wat jullie deze zomervakantie allemaal voor leuks gaan doen. Heel veel plezier!