Maandag 4 november 2019

Staking

Op 6 november gaan wij staken voor beter onderwijs! De toekomst van het onderwijs is in gevaar. Als WIJ iets willen bereiken, moeten WIJ er staan! Deze protestmars wordt een succes als we veel, heel veel mensen op de been krijgen. Hierbij denken WIJ aan duizenden mensen, aandacht = kracht! Loopt u met uw kinderen met ons mee?

8.00 uur Verzamelen op het Wilhelminaplein.
8.30 uur Lopen over de rijbaan van de Erasmusbrug richting het Excelsiorstadion

10.00 uur Programma
11.00 uur Einde staking!

Wij maken ons hard voor onze kinderen en hun toekomst. De school is deze dag gesloten (ook geen naschoolse activiteiten), alle leerlingen van groepen 1 tot en met 8 zijn VRIJ!

Schoolfruit

Ook dit schooljaar zijn wij weer ingeloot voor het EU-schoolfruit- en groenteprogramma. In de periode van

11 november tot en met 17 april zullen alle kinderen wekelijks drie stukken fruit of groente krijgen op school.

De leveringen vinden plaats op dinsdag, dus de fruitdagen worden in principe woensdag, donderdag en vrijdag.

Naschoolse lessen groepen 3 t/m 8

De naschoolse lessen zijn weer van start gegaan en de kinderen zijn erg enthousiast!

Sommige lessen zijn vol, maar er is nog plek bij:

• Judo groep 7 en 8 op maandag
  • Judo groep 5 en 6 op dinsdag
  • Honkbal groep 3, 4, 5 en 6 op woensdag
  • Kidsfit groep 3 tot en met 8 op woensdag
  • Judo groep 3 en 4 op donderdag
  • Dans groep 3, 4 en 5 op donderdag

Het aantal plekken is beperkt, dus als u uw kind nog op wilt geven, loop dan zo snel mogelijk langs bij de directie.

Speurtocht in de wijk

Woensdag 30 oktober heeft groep 6 een speurtocht door de wijk gehad. In kleine groepjes hebben zij de wijk rondgelopen en kennis gemaakt met allerlei bedrijven en instanties.

Dankzij buurtbewoners, ouders en de deelnemende bedrijven en instanties hebben de kinderen een leuke en leerzame ochtend gehad!