Maandag 18 november 2019

Naschoolse lessen groepen 3 t/m 8

De naschoolse lessen van 15 tot 16 uur worden goed bezocht. Deze lessen zijn onder verantwoordelijk van de school, dit betekent dat u er niet bij hoeft te zijn. Zijn de lessen in het gebouw van DOCK, dan kunt u natuurlijk daar wachten. Zijn de lessen in de school dan verzoeken wij u vriendelijk buiten te wachten tot 16 uur. De kinderen worden door de docent naar de voordeur begeleid.

Sint

Wij hebben horen vertellen dat de Sint eind van deze maand misschien al wel een keertje langs komt om iets in de schoenen van de kinderen te doen. De kinderen mogen dus vanaf 25 november een schoen mee naar school nemen om deze in de klas te zetten. Zodra wij meer hebben gehoord over zijn bezoek aan onze school, krijgt u hierover een aparte brief.

Belangrijke data

Maandag 2 december groepen 3 t/m 8: 1e rapport mee

Donderdag 5 december: Sinterklaas

Donderdag 19 december: Kerstdiner

Vrijdag 20 december 12 uur: start Kerstvakantie

Vrije dagen en middagen voor de groepen 1 tot en met 8

Donderdag 5 december vanaf 12 uur

Vrijdag 6 december studiedag, de hele dag

Vrijdag 20 december vanaf 12 uur

Wist u dat:

11 kinderen uit groep 6 gisteren mochten afzwemmen voor hun diploma en dat zij allemaal hun zwemdiploma hebben gehaald! Van harte gefeliciteerd.

de groepen 1/2 op donderdag om de week dansles hebben van een echte dansdocent

de groepen 7 en 8 naar de Doelen zijn geweest en heerlijk hebben meegeklapt, gezongen en gedanst met de Marinierskapel van de Koninklijke Marine

De groepen 5 en 6 hebben genoten van een theatervoorstelling in de Centrale Bibliotheek

De groepen 3 en 4 komende week een theatervoorstelling op school hebben