Maandag 3 februari 2020

Schoolfotograaf

Maandag 17 februari komt de schoolfotograaf weer bij ons op school. Zodra de foto’s zijn gearriveerd, krijgt u bericht wanneer u deze kunt  bekijken en kopen.

Zwemles

Vanaf donderdag 20 februari is groep 5 elke week aan de beurt voor de zwemles. Denkt u aan de zwemkleding? Voor groep 6 betekent dit, dat de zwemlessen stoppen.

Donderdag 6 februari is de laatste zwemles.

Personeel

Helaas gaat juf Sanne ons per 1 maart verlaten, zij heeft een baan dichter bij huis gevonden. Juf Afke zal haar plaats innemen in de groepen 4 en juf Theresia (nieuwe juf op obs Charlois, zie berichtje hieronder) zal het zwangerschapsverlof van juf Jacqueline in groep 7 gaan vervangen.

Nieuwe collega juf Theresia

Omdat juffrouw Jacqueline 24 maart met zwangerschapsverlof gaat, hebben we een nieuwe collega kunnen aanstellen, die juf Jacqueline voor vier dagen per week gaat vervangen (de andere dag wordt juf Anne de vervanger). Juf Theresia komt vanaf deze week alvast meedraaien in de bovenbouw.

Juf Theresia stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Theresia Buitendijk. Mijn hobby is portretschilderen, waar ik meer tijd voor heb gekregen sinds mijn 3 kinderen  volwassen zijn. Daarnaast hou ik van wandelen met mijn hond en probeer ik regelmatig hard te lopen omdat dat gezond is. Ik kom oorspronkelijk uit de binnenvaart. Aan wal werk ik al ruim 13 jaar met plezier als leraar in de bovenbouw op Rotterdam Zuid. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich prettig en geaccepteerd voelen. Daarnaast stimuleer ik leerlingen zelf te blijven nadenken over hun schoolwerk, hun doelen en hun toekomst. Voor nu ga ik mij daar samen met de leerlingen enthousiast voor inzetten.

Tevredenheidspeiling graag invullen

Wat vindt u van OBS Charlois, Rotterdam? Wat gaat goed en wat kan beter? Uw mening is belangrijk voor ons en helpt ons alert te blijven op de kwaliteit van het onderwijs. Daarom voeren wij een kwaliteitsonderzoek uit. We nodigen u van harte uit hieraan mee te doen!
Wat vragen wij van u?
Wij vragen u vriendelijk om uw mening over onze school en ons onderwijs met ons te delen. Dat kunt u doen door op het internet een vragenlijst in te vullen. Heeft u meerdere kinderen op school? Vult u dan alstublieft per gezin de vragenlijst slechts één maal in en houdt u daarbij uw oudste kind op onze school in gedachten. U vindt deze vragenlijst op www.devragenlijst.nl/kvpo. De inlogcode is: G9E8BK. Kies vervolgens voor de optie ‘inloggen'. Wij schatten in dat het beantwoorden van de vragen hooguit een kwartier van uw tijd kost. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 14 februari 2020.
Wat gebeurt er met de resultaten?
De resultaten van het onderzoek worden geanonimiseerd en zijn dus niet te herleiden tot personen of e-mailadressen.

Zodra we de rapportage van deze tevredenheidspeiling hebben ontvangen, zullen we de uitkomst daarvan met u delen.
Heeft u vragen? Voor vragen over dit onderzoek kunt u terecht bij de directie.
Mogen wij rekenen op uw medewerking? Alvast hartelijk dank voor uw deelname!