Tevreden over school? Ouders graag invullen!

Maandag 10 februari 2020

Beste ouders van obs Charlois,

Wat vindt u van OBS Charlois?

Wat gaat goed en wat kan beter? Uw mening is belangrijk voor ons en helpt ons alert te blijven op de kwaliteit van het onderwijs. Daarom voeren wij een onderzoek uit. We nodigen u van harte uit hieraan mee te doen!

Heeft u dit afgelopen week al gedaan? Dan bedanken wij u hiervoor en is deze brief verder niet voor u bestemd.

Wat vragen wij van u?
Wij vragen u vriendelijk om uw mening over onze school en ons onderwijs met ons te delen. Dat kunt u doen door op het internet een vragenlijst in te vullen. Heeft u meerdere kinderen op school? Vult u dan alstublieft per gezin de vragenlijst slechts één maal in en houdt u daarbij uw oudste kind op onze school in gedachten. U vindt deze vragenlijst op

www.devragenlijst.nl/kvpo. De inlogcode is: G9E8BK. Kies vervolgens voor de optie ‘inloggen'. Wij schatten in dat het beantwoorden van de vragen hooguit een kwartier van uw tijd kost. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 6 maart 2020.

Wat gebeurt er met de resultaten?
De resultaten van het onderzoek worden geanonimiseerd en zijn dus niet te herleiden tot personen of e-mailadressen.

Zodra we de rapportage van deze tevredenheidspeiling hebben ontvangen, zullen we de uitkomst daarvan met u delen.

Heeft u vragen?

Voor vragen over dit onderzoek kunt u terecht bij de directie.
Mogen wij rekenen op uw medewerking? Alvast hartelijk dank voor uw deelname!