Corona nieuws

Zondag 15 maart 2020

Beste ouders en leerlingen,

Het voorkomen van verspreiding van het Corona-virus heeft ertoe geleid dat de overheid maatregelen en adviezen heeft afgekondigd voor het hele land. Afgelopen donderdag is het besluit genomen om scholen open te houden, maar dat zieke, hoestende, snotterende en koortsige leerlingen en leerkrachten thuis moeten blijven.

Dat besluit is op veel kritiek komen te staan. Vanmiddag komt het kabinet in spoedoverleg weer bijeen. Het zou kunenn dat het eerder genomen besluit blijft staan, maar het zou ook kunnen, dat dit besluit wordt aangepast.

Indien dat laatste het geval is, zullen de schoolbesturen de schooldirecteuren op de hoogte stellen wat dat dan betekent voor de leerlingen en het personeel.

Zodra ik meer weet, zal ik u dat via deze weg (de schoolpraatapp) laten weten. Al het nieuws uit de app is overigens ook te lezen op de website van de school www.obscharlois.nl

Tot zover voor nu.

Lydia van den Hoonaard, directeur obs Charlois