Thuiswerk

Maandag 16 maart 2020

Beste ouders en leerlingen,

Wat is er ontzettend begripvol gereageerd op het nieuws van gisteren, terwijl de meesten van jullie nu opgezadeld worden met een heel groot probleem.

Gezondheid heeft nu prioriteit! Maar opvang van en onderwijs voor de leerlingen moet nu wel opeens geregeld worden. Opvang van kinderen hebben bijna alle ouders vanaf morgen zelf kunnen regelen. Met degenen die dat nog niet gelukt is, heb ik per email nauw contact.

Onze andere grote zorg is nu: de leerlingen missen onderwijs. Vanochtend zijn we met het team bij elkaar gekomen en hebben de leerkrachten met elkaar oplossingen bedacht om dit te compenseren.

Alle ouders krijgen vandaag of morgen een brief thuisbezorgd waarin staat uitgelegd wat er gedaan thuis aan schoolwerk gedaan kan worden. Voor de meeste groepen zijn dat online oefeningen (daar is wel een computer of tablet voor nodig). De leerlingen van de groepen 3 en 4 krijgen ook nog schoolboekjes mee.

Het advies is: minimaal 2 uur per dag aandacht voor dit thuiswerk!

Omdat het een langere periode betreft, zullen de leerkrachten de komende periode vooral met u per email communiceren. We verwachten dan ook dat alle ouders die geen email ontvangen, contact opnemen met de school.

Voor nu veel succes hiermee en zorg vooral voor een goede gezondheid!