Donderdag 19 maart tussen 8 en 10 uur: ophalen spullen

Woensdag 18 maart 2020

Beste ouders en leerlingen,

Het is een bijzondere en bijna onwerkelijke tijd nu het Coronavirus er is. Sinds maandag zijn de scholen gesloten en zijn de leerkrachten druk bezig om het onderwijs toch - op afstand - door te laten gaan. Wij hebben daar hard ons best gedaan en ik hoor dat ook al heel veel leerlingen thuis hard aan het werk zijn. Super!

Maar nu liggen er op school nog spullen die dringend opgehaald moeten worden zoals gymkleding en achtergebleven broodtrommels.

Morgen van 8 tot 10 uur zetten wij de schooldeur open! U kunt dan zelf naar binnen lopen en op de gang bij het klaslokaal de spullen van uw kind ophalen. Er zijn dan ook een aantal leerkrachten op school aanwezig maar niet allemaal. De leerkrachten die er zijn blijven in hun lokaal en blijven daarmee op gepaste afstand.

Dat vragen wij ook van u!

Hierbij enkele richtlijnen voor morgen:

Was vooraf thuis eerst uw handen.

Loopt u door de school, zorg dan voor een minimale afstand  tot anderen van 1,5 meter.

Ga alleen naar de gang van het lokaal van uw kind en loop verder niet onnodig door de school.

Raak op school zo min mogelijk andere spullen aan.

Bij thuiskomst eerst weer uw handen wassen.

Wij hopen met z'n allen dat er aan deze situatie zo snel mogelijk een einde komt en dat we elkaar weer gewoon en gezond op school zullen ontmoeten. Tot die tijd: zorg goed voor jezelf en de anderen om je heen!

Lydia van den Hoonaard, directeur obs Charlois