Trots op jullie!

Maandag 30 maart 2020

Beste ouders en leerlingen,

Dit is alweer de 3e week dat de school gesloten is en het ziet ernaar uit dat dit nog een aantal weken zal gaan duren. Helaas is dit noodzakelijk om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Al meer dan 14 dagen zitten jullie vooral binnen en dat valt vast niet mee. Gelukkig zorgen alle leerkrachten ervoor dat er iedere dag genoeg schoolwerk is, zodat de leerlingen hun vaardigheden bijhouden, toch ook nog nieuwe dingen leren en zich dus zeker niet hoeven te vervelen.

En wat wordt er hard gewerkt! Ik volg alles via de schoolpraatapp en zie mooie tekeningen en werkjes en ook toppers van de dag voorbij komen. Wat zijn jullie goed bezig! En dan wil ik ook mijn waardering uitspreken voor al die ouders die nu opeens de taak van leerkracht moeten overnemen en hun kind helpen bij het schoolwerk. Ook jullie zijn toppers! Ik ben zo ontzettend trots op alle leerlingen, de ouders en het personeel! Dit doen we toch maar mooi allemaal samen!

En ik hoop jullie natuurlijk allemaal weer snel op school te zien. Maar tot die tijd: Hou vol! Blijf je best doen! Samen komen we hier doorheen!

Juffrouw Lydia