Thuiswerk dinsdag 31 maart groep 3b

Dinsdag 31 maart 2020

Beste ouders en kinderen uit groep 3b,

Gisteren hebben meerdere kinderen hun dagtaak gemaakt! Erg fijn! Op deze manier proberen we de achterstand die we aan het oplopen zijn te beperken. Ook hebben meerdere ouders contact met mij opgenomen om hun vragen te stellen. Op deze manier blijf ik goed op de hoogte.

Ik verzoek de ouders waarvan de kinderen gisteren niet gewerkt hebben, de lesstof van gisteren in te laten halen. Uw kind is leerplichtig en dient iedere dag zijn of haar taken te maken.

Hierbij de dagtaak van vandaag:
1. Bekijk met uw kind het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=_IrtEvWzY5I Herhaling is belangrijk, dus u kunt dit vandaag en de komende dagen meerdere malen herhalen. Laat uw kind meedoen met de leesopdrachten, zodat hij/zij deze meteen extra oefent.
2. Pluspunt blok 9 les 2: Dit moet vandaag afgemaakt worden!
3. Pluspunt oefensoftware blok 9: Uw kind heeft hier 3 weken de tijd voor.
4. Lijn 3 thema 9 week 1: Uw kind heeft tot vrijdag om dit af te maken.

Heeft uw kind tijd over? Oefen de voorgaande taken in Basispoort, lees in de leesboekjes en leesbladen en maak het pakketje dat ik in uw brievenbus heb gestopt.

Heeft u problemen met inloggen? Neem contact met me op, zodat ik u kan helpen. Daarnaast vraag ik u uw inloggegevens op te schrijven, zodat u deze niet vergeet ;-).

Ik wens u en uw kinderen een fijne dag vandaag! Veel plezier en succes met werken! Bij vragen, hoor ik u graag!

Joy