School gesloten t/m meivakantie

Woensdag 1 april 2020

Beste ouders en leerlingen,

We zagen het al een beetje aankomen: gisteren heeft het kabinet de coronamaatregelen verlengd. Ook de scholen blijven langer dicht, namelijk tot en met de meivakantie. Dit is natuurlijk erg jammer, in de eerste plaats voor de leerlingen!

Het liefst hadden we na 6 april de draad weer opgepakt op school. Maar we snappen dat deze maatregelen noodzakelijk zijn in het belang van ieders gezondheid. En dat staat natuurlijk voorop.

Daarom zetten we er samen de schouders onder en gaan we er het beste van maken. De afgelopen weken hebben de leerlingen en leraren al laten zien hoe flexibel en veerkrachtig zij zijn. Het onderwijs op afstand is even wennen, maar het verloopt inmiddels goed. Er is regelmatig contact tussen school en thuis, en de meeste leerlingen zijn goed bezig met het thuiswerk. De komende weken zullen we dit onderwijs op afstand blijven invullen en steeds verder verbeteren. Zo we willen u en de kinderen zo goed mogelijk ondersteunen om ook in deze periode te blijven leren en ontwikkelen. De meivakantie gaat door zoals gepland. In deze periode is er dus geen onderwijs.

Wij realiseren ons dat deze situatie veel van u en de leerlingen vraagt en dat dit niet altijd makkelijk is. Zeker nu de periode van onderwijs op afstand langer gaat duren is het belangrijk om regelmatig contact te hebben met de school. Ook als iets niet lukt of u vragen heeft, dan contact op met de juf, meester of met mij.

Weet dat we altijd voor u klaarstaan!

We wensen u veel sterkte en succes in deze onwerkelijke tijd.

Met vriendelijke groet,

Lydia van den Hoonaard, directeur obs Charlois