Opvang voor en na schooltijd op onze BSO

Woensdag 30 september 2020

Maak kennis met Johanneke van BSO Prokino Het Speelhuis!

Sinds vorig schooljaar heeft OBS Charlois een eigen buitenschoolse opvang: Prokino Het Speelhuis. De BSO is gevestigd in de school en biedt opvang voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar oud. De BSO is exclusief toegankelijk voor kinderen van OBS Charlois.

Sinds kort is Johanneke het vaste gezicht van de BSO en natuurlijk stelt zij zich graag even voor.

Beste ouder(s)/verzorger(s) van OBS Charlois,

Graag stel ik mijzelf even kort aan jullie voor. Mijn naam is Johanneke en sinds kort ben ik het vaste gezicht voor de kinderen van BSO Prokino Het Speelhuis. Ik ben al langere tijd werkzaam bij Prokino Kinderopvang. Hiervoor heb ik onder andere als vaste invalkracht op de BSO in Capelle aan den IJssel gewerkt, wat ik erg leuk vond om te doen. Inmiddels heb ik mijn ‘eigen’ locatie, midden in het mooie Charlois.

Op de BSO kunnen de kinderen binnen de vertrouwde omgeving van OBS Charlois heerlijk spelen. We hebben een eigen ruimte, maar kunnen bijvoorbeeld ook gebruik maken van de gymzaal. Daarnaast hebben we een groot buitenspeelplein tot onze beschikking, waar we dan ook regelmatig te vinden zijn. Iedere dag maken we er samen wat gezelligs en leuks van!

Het werken met kinderen vind ik geweldig. Geen dag is hetzelfde, wat maakt dat iedere dag weer een verrassing is. Ik vind het ook ontzettend leuk om de kinderen dingen te leren én om ook weer van de kinderen te leren.

Graag tot ziens op de BSO!

Johanneke

Meer weten over de BSO?
Voor meer informatie over de BSO en de opvangmogelijkheden kunt contact opnemen via 06 – 82 500 934 of door een e-mail te sturen naar l.nuijten@prokino.nl.  Direct aanmelden kan via de website www.prokino.nl.