Kinderboekenweek 2020

Woensdag 14 oktober 2020

Met de laatste prijsuitreiking afgelopen maandag werd de Kinderboekenweek 2020 met als thema "En toen?" op onze school afgesloten. In alle groepen is er aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. Bij groep 5 stonden er piraten voor de groep, bij de kleuters werd er gewerkt over dinosaurussen. In de groepen 5 en 6 is er een juf van de bibliotheek langs geweest om aan de hand van de tijdlijn over allerlei boeken te vertellen bij het thema "En toen?" Bij de Kinderboekenweek hoorde dit jaar ook een teken/schrijfwedstrijd. De groepen 1 t/m 3 maakten een tekening, de groepen 4 en 5 en tekening met daarin tekst verwerkt. De groepen 6 t/m 8 schreven een elfje. In iedere klas was er een winnaar. Hierbij nogmaals gefeliciteerd : Jayden, Soufian, Youssra, D'Angelo, Jayshano, Dennis, Alise, Salim, Rares, Jayvian, Emi en Chanty!