Rapporten en rapportgesprekken

Woensdag 11 november 2020

Beste ouders en leerlingen,

In de jaarplanning staat dat de leerlingen het eerste rapport van dit schooljaar meekrijgen op vrijdag 20 november. Door de huidige omstandigheden hebben we dit echter een week opgeschoven. Dat betekent dus dat alle leerlingen op vrijdag 27 november hun rapport mee naar huis krijgen.

Ook krijgt u van de leerkracht een uitnodiging voor een rapportgesprek. Deze rapportgesprekken zullen niet in de school plaatsvinden, maar op een andere manier. Dit kan zijn buiten, telefonisch of met videobellen. De leerkracht spreekt dat zelf met u af.

De rapportgsprekken vinden plaats in de periode van 30 november t/m 11 december.

Heeft u de rapportmap nog thuis? Zorg er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij de leerkracht van uw kind komt, zodat de leerkracht het nieuwe rapport kan toevoegen!