Maandag 14 december 2020

Sinterklaasfeest

Ook al werkte de Sint vanuit huis dit jaar, hij was de kinderen van obs Charlois niet vergeten! Hij heeft digitaal een bezoek aan de school gebracht en de pieten hadden voor de leerlingen in de groepen 1 t/m 5 een speurtocht uitgezet en de cadeautjes verstopt.

De kinderen van de groepen 6 t/m 8 zijn naar de film geweest in de bioscoop, waar per groep speciaal een eigen zaal beschikbaar was! Het was voor iedereen een heel geslaagde ochtend!

Kerstontbijt of Kerstlunch in plaats van Kerstdiner donderdag 17 december

Omdat in deze Corona-tijd geen ouders en externen in de school mogen, hebben wij besloten om dit jaar een Kerstontbijt of Kerstlunch in plaats van een Kerstdiner te organiseren.

Zo kunnen wij toch nog gezellig samen met de kinderen eten. U hoort van de leerkracht van uw kind of de groep gaat ontbijten of lunchen op school.

Schoolfonds herinnering

Binnenkort gaan wij de e-mails versturen met daarin een link om het schoolfonds te betalen naar de ouders die de bijdrage nog niet hebben betaald.

Heeft u geen e-mail ontvangen of is de betaling niet gelukt? Stuur dan even een mail naar fboering@obscharlois.nl

Zijn er persoonlijke omstandigheden waardoor u niet kunt betalen, neem dan even contact op met de directie via directie@obscharlois.nl  dan zoeken we samen naar een oplossing.

Algemene Corona-regels

Omdat de besmettingscijfers nog niet aan het dalen zijn, moet iedereen nog steeds alert zijn om anderen niet te besmetten met het Corona-virus.

Daarom geldt nog steeds:

• Afstand houden, ook als u uw kind komt brengen en halen
  • Volwassenen met koorts of verkoudheidsklachten blijven thuis en laten zich testen
  • Testen is GRATIS en kan iedere dag, ook op een locatie dicht bij huis.

Bel voor een test-afspraak naar 0800-1202

• Is de testuitslag positief? Dan blijft het hele gezin 10 dagen thuis!

En verder:

• Niet met meer dan 2 personen bij elkaar op visite en ook daar minimaal 1,5 meter afstand houden. Maar liever nog helemaal niet op visite gaan.
  • Geen handen schudden, zwaaien naar elkaar mag wel
  • Hoesten en niezen in de ellenboog

Handen wassen, handen wassen, handen wassen!