Weer naar school maar hoe dan?

Woensdag 3 februari 2021

Beste ouder(s) of verzorger(s),

Zoals u wellicht in de persconferentie van gisteren heeft gehoord, heeft het (demissionair) kabinet besloten dat de basisscholen weer open gaan met ingang van aanstaande maandag (8 februari).

Wij zijn blij dat alle leerlingen binnenkort weer naar school kunnen, maar er zijn ook nog veel vragen over hoe heropening veilig, verantwoord en uitvoerbaar kan. In welke vorm of met welke maatregelen de scholen open kunnen, wordt op dit moment besproken door het Ministerie van Onderwijs, de PO-raad en het bestuur van onze school. Vervolgens zullen wij een plan op schoolniveau uitwerken.

We weten nu dus nog niet precies hoe de schoolweek er volgende week voor uw kind uit zal zien.

Wij zullen u zo snel mogelijk (naar alle waarschijnlijkheid donderdag of vrijdag aanstaande) hierover meer duidelijkheid geven.

Wat we al wel kunnen melden is, dat we kinderen NIET gaan testen op school. Testen is altijd vrijwillig en is en blijft de verantwoordelijkheid van de ouders.

Met vriendelijke groeten,

Lydia van den Hoonaard