School open vanaf dinsdag

Maandag 8 februari 2021

Gelukkig! Morgen weer naar school!

Van code rood naar oranje en in ons deel van het land naar code geel. Dat betekent dat het weer veilig genoeg is om over straat en dus naar school te gaan.

Let nog wel goed op! Want er zijn nog wel gladde stukken zoals de trap bij de MCD, maar ook in de Clemensstraat.

We verwachten alle leerlingen morgen tussen 8.15 en 8.30 op school, daarna doen we de deur dicht (veel te koud), dus kom op tijd.

Let op: kinderen die keelpijn of een loopneus hebben, niezen of neusverkouden zijn, mogen NIET naar school. In dat geval verwachten we wel een afmelding!

Tussen 13.55 en 14.05 komen de groepen om de beurt en met voldoende afstand naar buiten op het schoolplein. U kunt daar uw kind ophalen als hij of zij nog niet alleen naar huis mag. Aan de ouders die komen vragen we: houd afstand, kom alleen, draag een mondkapje en verlaat het schoolplein direct na het ophalen.

En dan een tip: zorg ervoor dat uw kind geschikte kleding aanheeft, het liefst met laagjes (zoals een trui en een vest), zodat er iets aan- of uitgetrokken kan worden als het warm of kouder is in de klas. In de lokalen is het wel warm, maar zodra de groep even uit het lokaal is, zullen we de ramen openzetten, zodat het lokaal dan goed doorlucht.

Naast goed doorluchten zorgen we voor een extra goede hygiene. Iedere groep heeft oppervlaktespray, desinfectiegel en desinfectiedoekjes. Alle deurenknoppen en toiletten worden halverwege en aan het eind van de dag schoongemaakt door de medewerkster van het schoonmaakbedrijf. Daarnaast ziet de leerkracht erop toe dat ieder kind zijn/haar handen wast voor het eten en na ieder toiletbezoek.

Ook zorgen we voor een goede hygiene in de gymzaal. Alle materialen die de leerlingen daar gebruiken, worden na ieder les gereinigd.

Het is een spannende tijd voor iedereen, maar ik hoop dat we hiermee uw zorgen een beetje hebben kunnen wegnemen.

We kijken ernaar uit om de leerlingen morgen weer te zien!