Eindtijd blijft nog 14.00 uur

Donderdag 25 maart 2021

Beste ouders,

In de laatste persconferentie zijn er geen versoepelingen aangekondigd, ook niet voor het basisonderwijs. Vanavond hebben we dit ook besproken in de Medezeggenschapraad en hebben vastgesteld, dat de school daarom de aangepaste eindtijd tot 14.00 uur voorlopig voortzet en dat alle andere afspraken ook blijven zoals ze nu zijn.

Wel hebben we met het zwembad goede afspraken kunnen maken om veilig en verantwoord de zwemlessen voor groep 5 te laten starten vanaf volgende maand maand. De ouders van deze leerlingen worden daarover volgende week geinformeerd.

Als er geen beperkende maatregelen meer zijn, dan gaan we ook kijken of we nog iets kunnen regelen voor de leerlingen van de huidige groep 6, die nog geen zwemdiploma hebben.

We kijken uit naar de volgende persconferentie en hopen dan wel op versoepelingen!

Lydia van den Hoonaard