Dinsdag 15 juni 2021

Gezocht: ouders voor de MR

De MR is op zoek naar enthousiaste ouders die zitting willen nemen in de MR. Wil je meepraten over school stuur dan een mail naar rmartins@obscharlois.nl

U kunt ook contact opnemen met de leerkracht van uw kind om u aan te melden. De vergaderingen zijn 8x per jaar (om 18.00 uur) en kunnen zowel online als live gevolgd worden.

Belangrijke data:

14 tot en met 25 juni: CITO-toetsen groep 3 tot en met 7

28 juni: schoolfotograaf

1 juli: studiedag, leerlingen van groep 1 tot en met 8 VRIJ.

13 juli: afscheid groep 8

16 juli, 12 uur: start zomervakantie

Verlof buiten de schoolvakanties

Regelmatig krijgen wij verzoeken voor verlof buiten de schoolvakanties. Dit verlof mogen wij niet zomaar verlenen, hiervoor zijn regels.

Deze regels kunt u vinden op de site van Leerplicht Rotterdam (https://www.rotterdam.nl/werken-leren/leerplicht) of opvragen bij de directie.

Schooltandarts

Sanakids jeugdtandverzorging komt al 20 jaar op meer dan 40 basisscholen in Rotterdam Zuid. Wij komen ook op de school van uw kind(eren), wist u dat???

Uw kind hoort vanaf 3 jaar elk half jaar naar de tandarts te gaan voor de controle van het gebit. Als uw kind nog geen tandarts heeft, u zelf weinig tijd heeft of u bent niet tevreden over uw huidige tandarts, kan Sanakids zorgen voor de halfjaarlijkse controle.

Haal en Breng service:

Wij halen uw kind op van school om op onze praktijk het gebit te controleren en eventuele kleine behandelingen te doen, zoals het schoonmaken van de tanden en het maken van beschermlaagjes op de nieuwe kiezen. Als er tijdens het bezoek wordt geconstateerd dat er nog een behandeling nodig is voor b.v. vullingen, zullen wij uw kind hiervoor nog een keer ophalen van school. U wordt hierover altijd geïnformeerd, want uw kind krijgt na elk bezoek een brief mee waarin staat wat er is gebeurd en wat er eventueel nog moet gebeuren.

Onze Sanakids begeleidster zal uw kind samen met klasgenootjes uit de klas ophalen en naar onze praktijk op het Noordereiland brengen. In onze bus zorgen we voor gezellige muziek en op de praktijk kan uw kind even spelen of tekenfilms kijken tot hij/zij aan de beurt is. Hierna worden de kinderen weer terug naar school gebracht. Deze service is geheel GRATIS voor kinderen en u hoeft hiervoor geen aanvullende verzekering te hebben. Wij declareren alles rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Dit gaat ook niet van uw eigen risico af.

Op school liggen inschrijfformulieren klaar die u kunt inleveren bij de concierge of u schrijft uw kind makkelijk bij ons in via de website www.sanakids.nl

Heeft u nog vragen over Sanakids? Stelt u ze gerust!

U kunt vragen naar Nancy Koolmees, de coördinator van Sanakids.

Telefoonnummer: 010-4141200 of per e-mail: N.koolmees@sanakids.nl

De praktijk is gevestigd op het Noordereiland

De Ruyterstraat 4-6 te Rotterdam