Naschoolse activiteiten

Woensdag 8 september 2021

Beste ouders en leerlingen,

Vorige week dinsdag heeft meester Patrick groene brieven uitgedeeld over een SVV Feest in Oud Charlois, waarvoor ook de leerlingen van obs Charlois zich konden aanmelden en zich eventueel konden opgeven voor naschoolse activiteiten op een andere locatie in de wijk. Veel leerlingen hebben dit strookje ingeleverd bij de leerkracht, die deze vervolgens in het postvak van meester Patrick heeft gelegd. Maar....... vorige week dinsdag was tevens de laatste werkdag van meester Patrick op onze school (hij heeft een andere baan op het Voortgezet Onderwijs), waardoor de meeste strookjes zijn blijven liggen en waardoor de uitnodigingen voor het feest ook niet tijdig op onze school terecht zijn gekomen. Jammer!

Gelukkig gaan in de week van 20 september onze eigen naschoolse activiteiten weer van start voor de groepen 3 t/m 8. De leerlingen krijgen daar binnenkort een brief over mee met onderaan een strookje om zich in te schrijven voor een of meerdere leuke activiteiten (van 15 tot 16 uur). Welke activiteiten er dit keer op het programma staan, houden we nu nog even geheim!

Wie meester Patrick gaat vervangen, is nu nog niet bekend. Tot die tijd vullen de leerkrachten de gymtijd zelf in met extra beweegmomenten. Vanaf volgende week zullen er wel vanuit Lekker Fit sportieve clinics gegeven worden aan de leerlingen van de groepen 3 t/m 8.