Schoolontbijt

Schoolontbijt

Zaterdag 12 november 2022

Beste ouders,

Het leven is in korte tijd veel duurder geworden, de energie- en boodschappenprijzen stijgen. Dit wordt op verschillende manieren zichtbaar, ook in de scholen. Er zijn kinderen die met een lege maag naar school komen. Dit heeft ongewenste gevolgen voor de ontwikkeling en de leerprestaties van het kind. 

Daarom is er vanuit het Ministerie geld ter beschikking gesteld om op 500 basisscholen tot eind januari een ontbijt aan te bieden. Onze school is één van deze 500 scholen. 

Vanaf aanstaande maandag tot 31 januari 2023 zal er iedere ochtend tussen 8.15 en 8.25 uur gelegenheid zijn om een gezond ontbijt te pakken en mee te nemen naar het klaslokaal, als daar behoefte aan is. In de groep kan het dan tijdens de inloop worden opgegeten.  

Daarnaast zijn er, voor gezinnen die het moeilijk hebben, diverse andere regelingen, die u en uw kinderen kunnen helpen op verschillende vlakken. Een groot gedeelte van deze regelingen is te vinden op: 

https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/extraatje-010/ 

Heeft u hier advies of hulp bij nodig? Elke vrijdagochtend om 8.30 uur is de schoolmaatschappelijk werkster te vinden in de Ouderkamer. Zij kan met u een afspraak maken om u verder te helpen. 

 


Terug

Clemensstraat 117

3082 CE Rotterdam

(010) 429 73 20

directie@nullobscharlois.nl