Nieuwsbrief 5

Nieuwsbrief 5

Maandag 5 november 2018

Gevonden voorwerpen

De kamer van meester Amar ligt helemaal vol met gevonden voorwerpen. Is uw kind een jas, tas, trui, sok of gymschoen kwijt, neem dan voor vrijdag een kijkje in de stapel gevonden voorwerpen. Vrijdag aan het einde van de dag zal alles worden opgeruimd.

Schoolfruit

Ook dit schooljaar zijn wij weer ingeloot voor het EU-schoolfruitprogramma. Van 12 november tot aan de meivakantie krijgen alle kinderen drie keer in de week groente of fruit.

Week van het respect

Deze week is het de week van het respect. In de groepen zal, nog meer dan anders, aandacht zijn voor respect, democratie en goed burgerschap.

Kinderrechtenfestival

Op zondag 18 november van 13.00 - 16.00 uur vindt het Kinderrechtenfestival plaats op het ss Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam. Het wordt een groot feest met veel activiteiten die in het teken van kinderrechten staan. Van knutselen, circusspelen en djembé tot kinderrechtenbingo. Het festival is gratis. Omdat het aantal plaatsen niet onbeperkt is, is inschrijving (per mail) nodig. Dat kan via de website   https://www.unicef.nl/activiteiten/kinderrechtenfestival-2018

App Schoolpraat

Veel nieuws en informatie kunt u lezen in onze app. Deze app is gratis te downloaden in de App Store en Google’s Playstore. U kunt hem vinden door naar Schoolpraat Charlois te zoeken. In de app kunt u ook aangeven voor welke groepen u berichten wilt ontvangen via het tandwieltje (instellingen). Vergeet dit niet te doen, zodat u de goede berichten ontvangt.  

 Deze app is beveiligd met een wachtwoord, dat ieder schooljaar veranderd. Als u kiest voor een groep, wordt er gevraagd om een wachtwoord.  Het wachtwoord voor schooljaar 2018-2019 is : 117appCharlois. 


Terug