Schoolfruit

Donderdag 14 maart 2019

Beste ouder(s), verzorger(s),

Jaarlijks schrijft onze school zich in voor het door de EU gesubsidieerde programma Schoolfruit, waarbij de kinderen 20 weken lang 3x per week fruit krijgen op school.

Ook dit schooljaar waren we weer geselecteerd en nemen we hieraan deel.

Maar eigenlijk zouden we alle kinderen de andere 20 weken van het schooljaar ook fruit willen geven. De school kan dit echter niet zelf betalen en daarom hebben we gezocht naar andere mogelijkheden. De MR van onze school is in gesprek gegaan met Schoolfruit.nl om te kijken of er mogelijkheden zijn om het hele schooljaar 3 dagen per week fruit te kunnen geven aan de leerlingen.

Schoolfruit kan gratis fruit leveren aan de leerlingen van onze school als de school voldoende bedrijven kan vinden die ons willen sponsoren. Dit kan als het bedrijf voor hun medewerkers zelf fruit inkoopt bij Schoolfruit.nl tegen marktprijs. Vervolgens gaat 50% van deze opbrengst dan naar het schoolfruit voor de leerlingen.

Wilt u ons helpen door allemaal goed na te gaan of bedrijven u kent (uw eigen bedrijf, het bedrijf waar u werkt, het bedrijf bij u in de straat of buurt) die hieraan zouden willen meewerken? Het bedrijf moet wel minimaal 30 medewerkers hebben.

Kent u een bedrijf dat wellicht hierin geinteresseerd is?

Wilt u dan een mail sturen naar MR@obscharlois en daarin vermelden:

1. Naam bedrijf
  2. Contactpersoon
  3. Telefoonnummer
  4. Eventueel ook het emailadres

De MR geeft deze gegevens dan door aan Schoolfruit, waarna Schoolfruit contact opneemt de bedrijven en verdere afspraken maakt.

Wij rekenen op uw medewerking!

MR obs Charlois