Naschoolse opvang in de school?

Woensdag 27 maart 2019

Een eigen BSO voor OBS Charlois?

De directie van OBS Charlois en van Stichting Prokino Kinderopvang hebben de afgelopen periode een aantal maal om tafel gezeten om een mogelijke samenwerking te bespreken. Stichting Prokino biedt door het hele land hele dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. In Rotterdam hebben zij meerdere kinderopvanglocaties, in de wijk Charlois is dat o.a. Ketelbinkie Charlois aan de Schulpweg.

Samenwerking: een eigen BSO op de basisschool

Graag willen wij kijken naar de mogelijkheden om na de zomervakantie een buitenschoolse opvang in de school te openen. De BSO vangt dan de kinderen op school op zodra de school uitgaat en biedt een verantwoord programma aan totdat u uit uw werk komt.

Hieraan zijn voor de ouders wel kosten verbonden.

Deze BSO is dan exclusief toegankelijk voor kinderen die naar OBS Charlois gaan.

Interesse?

Bij voldoende animo kunnen wij de mogelijkheden voor het openen van een BSO verder gaan onderzoeken. Als u enthousiast bent, horen wij dit dus graag! U kunt per mail contact opnemen met de directie: directie@obscharlois.nl. Ook kunt u uw interesse doorgeven via het strookje onderaan de brief die de leerlingen vandaag hebben mee gekregen. Reageren uiterlijk dinsdag 16 april!