Maandag 19 februari 2018

Verfwerk Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie zullen de laatste ruimtes op de begane grond, de lokalen op de 1e etage en de hal op de 2e etage geverfd worden. Het leegruimen van deze ruimtes en lokalen en de hal boven zal op vrijdagmiddag 23 februari door het team samen worden gedaan.

De kinderen zijn dan om 12 uur vrij.

Het inruimen van de lokalen op de 1e etage zal maandagochtend door de leerkrachten worden gedaan. De kinderen van de groepen 3A. 3B, 4A en 4B beginnen daarom om 10.00 uur.

In de meivakantie zal de rest van de school opgeknapt worden.

Voorlichting Complimentenweek

Op donderdag 8 maart om 10.00 uur geven juf Joy en juf Maria een voorlichting over het geven van complimenten aan uw kind in de Ouderkamer. U kunt zich hiervoor inschrijven via de app Schoolpraat.

Schoolsportvereniging

Na schooltijd worden er verschillende sporten aangeboden waar uw kind aan kan deelnemen. (Schoolsportvereniging), zoals voetbal, taekwondo, judo, turnen en dancefitness. De trainingen worden gegeven in de gymzaal van school of elders dichtbij in de wijk. Voor deze sporten moet er contributie betaald worden maar u kunt ervoor in aanmerking komen dat de contributie voor uw kind betaald wordt. Voor meer informatie over de sporten na schooltijd en/of betaling van de contributie kunt u terecht bij meester Patrick (Gymleerkracht Lekker Fit) of juf Jennifer (SMW).

Schoolmelk

Wij zijn een gezonde school en vinden het belangrijk dat kinderen gezond eten en drinken. Niet alleen thuis, maar ook op school. Daarom hebben wij ervoor gekozen om op onze school schoolmelk aan te bieden. Al voor 28 cent per pakje kan uw kind elke dag in de kleine en/of grote pauze een lekker koud pakje verse melk krijgen. Interesse? Ga dan naar www.schoolmelk.nl en sluit een abonnement af. Drie weken  na afsluiten van het abonnement start de levering van de melk.

Korte wachtlijst groep 0

Goed nieuws! Onze groepen 0 voor kinderen van 2 tot 4 jaar hebben een korte wachtlijst. Voor informatie en inschrijvingen kunt u terecht op www.derotterdamsepeuterschool.nl of bellen naar 010-4771009.