Vrijdag 13 december 2019

Ouders uitgenodigd!

De leerlingen van de groepen 1 t/m 6 krijgen wekelijks muziekles van juf Janne, meester Hassan of meester Peter.

Op dinsdag 17 december geven deze leerlingen een ‘mini-optreden’ voor elkaar in het speellokaal van de school. Ouders zijn daarbij ook welkom!

De groepen 1,2 en 3: van 8.30 tot 8.45 uur

De groepen 4,5 en 6: van 9.00 tot 9.15 uur

Naschoolse lessen groepen 3 t/m 8

Op maandag 6 januari gaat blok 3 met naschoolse activiteiten van start. Alle kinderen die zich hebben opgegeven voor een activiteiten krijgen

maandag 16 december bericht of het ze inderdaad kunnen gaan deelnemen aan de activiteiten van hun keuze.

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Goed nieuws! Vanaf januari 2020 is er op onze school iedere dag BSO mogelijk!

Voor de Voorschoolse opvang kunt u uw kind dagelijks al brengen om 7.00 uur.  Naschoolse opvang is iedere dag mogelijk tot 18.30 uur. Ook in de schoolvakanties! Uiteraard zijn hieraan kosten verbonden voor de ouders.

Meer weten? https://www.prokino.nl/nl/web/rotterdam/prokino-het-speelhuis/home

Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs (VO)

Op donderdag 9 januari houden wij onze jaarlijkse voorlichtingsavond voor het Voortgezet Onderwijs. Alle kinderen en ouders van de groepen 7 en 8 zijn welkom.

Dit jaar wordt deze voorlichtingsavond gehouden op de openbare VO-school

Hugo de Groot, waar ook onze leerkrachten aanwezig zijn.

Het adres is:  Nachtegaalplein 53, 3082 NK Rotterdam

We starten om 19.00 uur, de verwachte eindtijd is 20.30 uur.

Kerstfeest voor de groepen 1 t/m 8

Donderdag 19 december  17.30 – 19.00 uur: Kerstdiner

De kinderen worden uiterlijk om 17:30 uur op school verwacht.

De deuren van de school gaan om 17:25 open, zodat u uw gerechten naar de klas kunt brengen. Wij willen alle ouders die voor ons gaan koken, namens de kinderen en het team alvast hartelijk bedanken!

Voor de kleuters is er ook dit jaar na het eten weer een Kerstbal in het speellokaal. Galakleding is gewenst.

De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 moeten om worden opgehaald in de klas. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 komen om 19.00 uur zelf naar buiten.

Vrijdag 20 december

ALLE KINDEREN ZIJN VANAF 12 UUR VRIJ!

En dan kan iedereen gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Wij hopen dat het een gezellig en warm kerstfeest zal worden op school!

We zien alle kinderen op maandag 6 januari om

8.15 uur weer gezond en uitgerust op school!

Fijne Kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!